Belastingadvies (Fiscaal advies)

Meer dan 1000 bedrijven hebben ons vertrouwd voor onze deskundige diensten en strategische oplossingen, waardoor zij meer dan €40 miljoen aan belastingen hebben bespaard. Door samen te werken, ontsluiten we waardevolle middelen om hun zakelijk succes te bevorderen.

  • Wij werkten o.a. voor:
  • MKBrecht.nl partner
  • MKBrecht.nl partner
  • MKBrecht.nl partner
  • MKBrecht.nl partner

Wij werkten o.a. voor:
  • MKBrecht.nl partner
  • MKBrecht.nl partner
  • MKBrecht.nl partner
  • MKBrecht.nl partner

mr. Jaime Boogaers
mr. Jaime Boogaers
Ondernemingsrecht
Advocaat, 16 jaar ervaring

Als advocaat kom ik vaak in aanraking met geschillen. Meestal is een pragmatische oplossing de snelste oplossing. Toch kan het voorkomen dat een zaak te ver uit de hand loopt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je helpen om tot een goede oplossing te komen. Laten we snel contact hebben over jouw zaak.

In de competitieve wereld van vandaag is belastingoptimalisatie essentieel voor elk bedrijf dat wil groeien en bloeien. De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) bieden een aantrekkelijk alternatief voor Nederlandse bedrijven die op zoek zijn naar aanzienlijke belastingbesparingen en een gunstig ondernemersklimaat.

1. Geen Vennootschapsbelasting
In de VAE geldt geen vennootschapsbelasting voor de meeste bedrijven. Dit betekent dat u uw winst volledig kunt herinvesteren in uw onderneming zonder dat een aanzienlijk deel naar de belastingdienst gaat. In tegenstelling tot Nederland, waar vennootschapsbelasting kan oplopen tot 25%, kunt u in de VAE uw winst optimaliseren en strategisch investeren.

2. Geen Inkomstenbelasting
Als ondernemer in de VAE betaalt u geen persoonlijke inkomstenbelasting. Dit is een aanzienlijk voordeel ten opzichte van Nederland, waar hoge belastingtarieven van toepassing zijn. Dit stimuleert niet alleen het ondernemerschap, maar vergroot ook de aantrekkingskracht van de VAE voor hoogopgeleide professionals en investeerders.

3. Eenvoudige en Transparante Regelgeving
De VAE hebben een ondernemersvriendelijke omgeving gecreëerd met minimale bureaucratie. Het oprichten van een bedrijf is eenvoudig en efficiënt, met snelle vergunningprocedures en een heldere regelgeving. In Nederland daarentegen kunnen bedrijven te maken krijgen met complexe administratieve vereisten.

4. Strategische Locatie en Toegang tot Nieuwe Markten
De VAE fungeren als een toegangspoort tot de groeiende markten van het Midden-Oosten, Azië en Afrika. Door uw bedrijf hier te vestigen, kunt u profiteren van uitstekende handelsrelaties en netwerkmogelijkheden. Dit vergroot niet alleen uw klantenbestand, maar ook uw groeimogelijkheden.

5. Innovatieve en Dynamische Economie
De VAE investeren volop in innovatie en technologie, wat zorgt voor een dynamische economie die steeds in ontwikkeling is. Bedrijven hebben toegang tot state-of-the-art infrastructuur en kunnen profiteren van talrijke initiatieven die ondernemerschap en innovatie stimuleren.

6. Voordelen van Vrije Zones
In de VAE zijn er diverse vrije zones waar bedrijven 100% buitenlandse eigendom kunnen behouden, geen invoerrechten hoeven te betalen en profiteren van belastingvrijstellingen. Dit geeft u de vrijheid om uw bedrijf te laten groeien zonder de beperkingen die in andere landen kunnen gelden.

Conclusie
Door uw bedrijf naar de VAE te verplaatsen, kunt u profiteren van aanzienlijke belastingbesparingen en een gunstige zakelijke omgeving. De combinatie van een belastingvriendelijk beleid, een strategische ligging en een innovatieve economie maakt de VAE tot een uitstekende keuze voor bedrijven die willen floreren in de globale markt. Neem de stap naar een financieel efficiënter bedrijf en ontdek wat de VAE voor u kunnen betekenen!

Het Team

Ons brede scala aan expertises stelt ons in staat om een team samen te stellen dat specifiek is toegespitst op het belang van het bedrijf of organisatie. Daarbij houden we rekening met lokale en internationale wet- en regelgeving, taalvereisten en benodigde specifieke kennis. Onze cliënten ervaren dat wij gedurende het gehele proces steeds hun bedrijfsbelangen behartigen.

Contactformulier

Teruggebeld worden over een zaak of opdracht?

  • Contact over de opdracht
  • Direct contact met de juiste expert
  • Geheel vrijblijvend & kosteloos

Neem contact op

Jaime Boogaers

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem dan contact op met onze specialisten.

Ontvang onze nieuwsbrief, vol met juridische tips