Wat wij doen
Publiekrechtelijke overeenkomsten hebben gerelateerde onderwerpen. Als er wordt gekeken naar bevoegdheidsovereenkomst is het een overeenkomst waarbij de overheid met de andere partij een afspraak maakt over de wijze waarop zij haar publiekrechtelijke bevoegdheden zal inzetten.
Van toegankelijkere en snellere klantenondersteuning tot efficiëntere, kosteneffectieve interne processen en data-inzichten. Digitalisering kan veel brengen op sociaal gebied. Een goede voorbereiding is essentieel. Vooral omdat de sociale sfeer toch een mensenzaak is.
De verscheidenheid aan contracten ontstaat doordat steden allround afspraken maken met zorgaanbieders onder het contract. Steden doen dit op contractbasis. De instelling zet zich in voor de juiste kwaliteit van dienstverlening. Ook de zorgverlening onder het
contract en de contracterende partijen is hetzelfde. Diversiteit van contracten treedt ook onbedoeld op, terwijl diversiteit tussen verschillende contracten vaak harmonisatie bevordert zonder dat dit gevolgen heeft voor de intenties van een gemeente voor arrangementen.
Vragen omtrent contracten? Neem dan contact met ons op!
Het Team
Al onze juristen en advocaten beschikken over brede juridische kennis op het gebied van zorg, jeugd, arbeid, participatie, onderwijs, asiel, cultuur en sport. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in een of meerdere rechtsgebieden binnen het sociaal domein. Meerdere aandachtsgebieden hebben we ondergebracht in verschillende praktijkgroepen. Elke advocaat maakt op basis van zijn of haar specialisme(n) deel uit van een of enkele praktijkgroepen. Cliënten kunnen per zaak direct bij de juiste praktijkgroep terecht. Hier worden zij bijgestaan door de voor de zaak meest geschikte advocaat of jurist. Waar nodig betrekken we daarbij de expertise en ervaring van onze collega-specialisten uit andere praktijkgroepen.
Expertises
Contactformulier
Teruggebeld worden over een zaak of opdracht?
- Contact over de opdracht
- Direct contact met de juiste expert
- Geheel vrijblijvend & kosteloos